Okamura: „Evropská unie cíleně útočí na europoslance za SPD.“

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura reaguje na událost, kdy se europoslanci za SPD nepostavili, když zazněla hymna Evropské unie.

„Oba europoslanci za SPD při úvodním zasedání Evropského parlamentu zůstali sedět, když se sálem rozezněla Beethovenova Óda na radost, hymna Evropské unie. Vypadali, s prominutím, jako troubové, když se kolem nich všichni europoslanci s úctou ke společné historii a kultuře Evropy postavili, jak se sluší a patří a jim nikdo neřekl, co se děje a co je to za hudbu. Byli v tomto svém aktu zcela nevinně, zkrátka Ódu na radost nikdy neslyšeli takto instrumentálně a nepoznali v ní hymnu.

Považuji to za podpásový útok na naše hnutí SPD ze strany zločinecké Evropské unie, která se nás i takovýmito lacinými fintami snaží v očích všech Evropanů poškodit. Ivan David a Hynek Blaško, zmiňovaní europoslanci za SPD, budou teď muset celých 5 let snášet posměch svých kolegů z Evropského parlamentu, aniž by se jim za to někdo omluvil.

To je dle mého názoru zcela skandální a je to jen dalším důvodem k okamžitému zrušení této kriminální organizace, která nám neustále jen diktuje nová a nová pravidla, na jejichž tvorbu nemáme sebemenší vliv, protože naši europoslanci se místo konstruktivní práce snaží svou nečinností, za kterou pobírají 220 000 Kč měsíčně, rozložit Evropskou unii zevnitř.

Co si o tom myslíte vy? Dejte mi vědět do komentářů. A jestli s námi souhlasíte, sdílejte to prosím všem vašim přátelům, ať se i oni dozví pravdu, která nezaznívá v českých zmanipulovaných a prolhaných médiích.“

Napsat komentář